Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2024 18:18:00

Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.

 Policie uzavřela případ Vrbětice a potvrdila, že za výbuchem, který stál život dvou Čechů a který způsobil miliardové škody, stojí Rusko.

Šlo o největší narušení naší suverenity za celou existenci České republiky. Při letmém pohledu na sítě ale vidíme, že část politického spektra, která se naší suverenitou tak ráda zaklíná, opět stejně jako v roce 2021 předvádí kombinaci taktického mlčení, nebo přímo relativizuje ruskou vinu na tomto teroristickém útoku.

Nechci slyšet trávu růst, ale jak je možné, že extremistická část politické scény téměř vždy brání Rusko?

Všem politikům a extremistům, kteří u nás dlouhodobě relativizují ruskou hrozbu, bych rád v kontextu Vrbětic vzkázal: „Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, proti českým zájmům a proti českým občanům, probuďte se!“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama